InfoisInfo España

Instalaciones Jix Serveis Integrals
Fontaneros en Vilaseca

www.jixserveisintegrals.com
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 65011900?

Dirección

Carrer de l'Equador, 21. C.P. 43480, Vilaseca, Tarragona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de Instalaciones Jix Serveis Integrals

Electricistas en Vilaseca, Domótica en Vilaseca, Carpinterías de madera en Vilaseca, Pintura en Vilaseca

Som professionals d’elevat perfil tècnic, que des de fa 30 anys treballem per empreses proveïdores de serveis tecnològics a PYMES, grans empreses e indústries. A nivell professional, avancem en constant formació y actualització de tots els temas relacionats amb la nostra activitat. El tipus de treballs que venim desenvolupant requereix un elevat grau de satisfacció del client, degut a que ells mateixos són usuaris de sistemes i d´equips que necessiten la instal·lació, reparació i posta en marxa amb plaços molt reduïts de temps, el que comporta que estem acostumats a realitzar els treballs amb pressió horària per aconseguir els objectius que ens marca el client per poder iniciar l’apertura del sistemes o negocis. Quina és la nostra activitat. Si bè la nostra gama de treballs és molt extensa tractarem de reduïr les mateixes als aspectes mès importants. 1.- Energía, electricitat e iluminació. 2.-Telecomunicacions. 3.-Telefonia. 4.-Seguretat i vigilància. 5.-Informática. 6.-Fontaneria, climatització y calefacció. 7.-Jardinería, manteniments i reparacio de Piscines. 8.- Instalació mampares de bany y sanitaris. Qui són els nostres clients. El nostre mercat estaría constituït per clients Particulars: Usuaris domèstics i professionals. Comercials: Locals comercials de petites y grans superfícies. Empreses: PYMES y grans empreses. Indústria: Tallers i naus industrials. Privats: Bancs, clíniques, universitats, col·legis, cooperatives,hotels, clubs,etc. Institucionals: Organismes oficials, ajuntaments, hospitals, centres de educacio,etc.
Leer más...

Redes sociales

Productos

Componentes de seguridad eléctricos, fontanería, cables estructurados, redes, armarios Racks, switchs, routters, wiffi, teléfonos, centralitas, informática, domótica, puertas madera, cocinas, parquets, productos de jardinería y piscinas, pinturas, clima-calefacción, etc.

Servicios

Instalaciones, reparaciones, mantenimientos, servicios afines, informatica, Domotica, Fontaneria, electricidad, Iluminación, telecomunicaciones, clima-calefacción, jardineria, limpieza, piscinas, mamparas de baño, carpintería madera, pintura.

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
* Lunes a viernes
* Lunes 8:00 18:00
* Martes 8:00 18:00
* Miércoles 8:00 18:00
* Jueves 8:00 18:00
* Viernes 8:00 18:00
* Sábado 8:00 13:00
   Domingo Cerrado

* Cerramos a mediodía

Métodos de pago que aceptamos:

  • Transferencia bancaria
  • Cheque bancario
  • Otros métodos de pago

Opiniones de Instalaciones Jix Serveis Integrals (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio